Sluit icoonTerug icoon

Za 16 april: Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep

di 16 februari 2016 - Nieuwbouw, bestaande bouw, kavels, koop, huur, financieel advies en duurzaamheid

Alles over wonen in Nissewaard. Je vindt het op de Woonmarkt Nissewaard. Na diverse kleinschalige woonmarkten op de dinsdagavond pakken woningaanbieders in Nissewaard deze keer nog meer uit, met een grote Woonmarkt op zaterdag 16 april. De plek waar het allemaal gaat gebeuren, is dezelfde gebleven: Theater de Stoep in Spijkenisse.

Naast nieuwbouwwoningen in Spijkenisse en Zuidland vind je op de beurs ook bestaand woningaanbod. Verder is er aandacht voor zelfbouw, met het actuele aanbod van zelfbouwkavels en advies en inspiratie door een catalogusbouwer en een architect.

Nieuw aanbod in verkoop op Woonmarkt

Bijzonder is dat van minstens één nieuwbouwproject op de Woonmarkt een nieuwe fase in verkoop gaat: Kreken van Nibbeland (fase III). Van twee andere projecten, Waterrijk en Het Land (in Hekelingen en Spijkenisse), is van een nieuwe fase een preview te zien. Verder is er informatie over de plannen met de Haven in Spijkenisse, waar een compleet nieuwe wijk komt. 

Ook financieel en juridisch advies

Net als op voorgaande woonmarkten is de Rabobank prominent aanwezig voor oriënterende gesprekken over hypotheken en adviezen over je financiële mogelijkheden. Verder is Ouwerkerk Notariaat aanwezig voor juridisch en notarieel advies. De Woonmarkt Nissewaard is dan ook dé plek waar je niet alleen een woning vindt, maar waar je ook met hypotheekadviseurs je financiële mogelijkheden kunt verkennen en met een notaris in gesprek kunt.

Informatie over energiezuinig wonen en starterslening

Belangrijk op de Woonmarkt Nissewaard is daarnaast de informatie over de mogelijkheden om je bestaande huis energiezuiniger te maken. Een van de partijen die daarover tips en adviezen komen geven, is de WoonWijzerWinkel. Daarnaast kom je op de Woonmarkt Nissewaard alles te weten over de starterslening.

Van 11:00 tot 15:00 uur

De Woonmarkt Nissewaard duurt van 11:00 tot 15:00 uur. De toegang is gratis. Theater de Stoep is te vinden aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. Pal naast de Stoep ligt een grote parkeergarage (Gorsstraat 22), waar je heel gemakkelijk je auto kwijt kunt.