De Hoek

Ideaal gelegen (want: overal dichtbij), maar wel betaalbaar. Die twee voordelen combineer je als je in De Hoek woont. De Hoek, genoemd naar een knik in de Malledijk, ligt op hooguit vijf minuten fietsen van het vernieuwde stadscentrum, met 250 winkels, talrijke restaurants, de nieuwe bibliotheek, het nieuwe theater en de weekmarkt. Fiets je echter even de andere kant op, dan ben je zo in Park Vogelenzang of rijd je tussen de weilanden. En trap je even door, dan kom je in het schitterende natuur- en recreatiegebied Bernisse.

Woonerfachtige buurten

De Hoek is een wijk met vooral eengezinswoningen en maisonnettes (tweelaagse appartementen), deels in rustige, woonerfachtige buurten. De wijk wordt aan twee kanten ontsloten: via de Baljuwlaan en via de Hekelingseweg.

Anneke-Wessels-Nissewaard-De-Hoek

"Ik woon al sinds 1980 in Spijkenisse, op verschillende plekken. Hier, in De Hoek, hebben we het prima naar onze zin. Het is er lekker rustig en groen wonen. Je kunt hier met de hond wandelen langs het water, waar in de zomer de fluisterboten varen. Nee, veel voorzieningen zijn er verder niet in de wijk, maar je kunt overal met de fiets naartoe. Ik doe boodschappen in het centrum of in Sterrenkwartier. Dat is nog geen vijf minuten fietsen."

Anneke Wessels

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook