Maaswijk

Een wijk volgens de inzichten van de eenentwintigste eeuw. Dat is Maaswijk, waarvan de ontwikkeling in de jaren negentig begon. Functionaliteit, herkenbaarheid, orde en overzicht kenmerken Maaswijk. En natuurlijk ruime huizen en appartementen, met een moderne, strakke architectuur. Hoewel Maaswijk relatief weinig hoogbouw kent, oogt de wijk grootstedelijk. Dat komt door de lange lanen, de markante gebouwen op herkenbare punten, de verre doorzichten en de futuristische architectuur van het wijkwinkelcentrum. Je vindt in Maaswijk, de grootste wijk van Spijkenisse, veel riante rijwoningen en tweekappers, maar zeker ook vrijstaande huizen. Allemaal in een (iets) hoger prijssegment. Verder zijn er appartementen.

Scholen, sportverenigingen en zorgvoorzieningen

Ook het voorzieningenaanbod is gevarieerd. Zo vind je in de wijk diverse basisscholen, grote sportvoorzieningen (zoals voetbalvereniging Hekelingen, voetbalvereniging Spijkenisse en Honk- en Softbalvereniging Spikes), diverse zorgvoorzieningen en een park, Park Welgelegen. Natuurlijk kun je ook altijd genieten van de uitgestrekte polders en de schitterende natuur ten oosten en ten zuiden van de wijk, richting het Spui. Zoals het prachtige natuur- en recreatiegebied De Uitwaayer.

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook