Vierambachten

Veel gunstiger dan in Vierambachten kun je niet wonen. Aan de ene kant het totaal vernieuwde stadscentrum, met 250 winkels, talrijke restaurants, nieuwe bibliotheek, nieuw theater en met zijn weekmarkt, en aan de andere kant Het Mallebos, Park Vogelenzang, uitgestrekte polders en, als je even doorfietst, natuur- en recreatiegebied Bernisse. Vierambachten is een van de jongere wijken van Spijkenisse, met veel moderne eengezinswongen, volop speelruimte voor kinderen en fraaie appartementen, in frisse, vrolijke kleuren en een stijlvolle, moderne architectuur.

Wonen en werken

Opvallend zijn de paar straatjes met atelierwoningen, geschikt om wonen met werken te combineren. Dankzij de ligging vlak bij de Groene Kruisweg rijd je gemakkelijk en snel richting de A15.

Aziz-Chakri-Nissewaard-Vierambachten

"Ik ben geboren in Noord, hier vlakbij, maar we wonen al jaren hier. Het is makkelijk, want het is vlak bij onze kapsalon. En het centrum is in de buurt. Je zit bovendien zo in het Spijkenisse Medisch Centrum, en je bent snel op de uitvalswegen. Ik kom hier nog steeds veel bekenden uit Noord tegen. Zij zijn ook naar deze wijk verhuisd. Het is een ruime nieuwbouwwijk. Een jaar of vijftien oud, maar het ziet er nog uit als nieuwbouw; iedereen houdt het goed bij."

Aziz Chakri

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook