Sluit icoonTerug icoon

Succesproject Heerlijk Heenvliet op 6 juni in verkoop

wo 3 juni 2015 - Rijwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen aan de rand van Heenvliet

Twintig schitterende rijwoningen, veertien tweekappers en vier vrijstaande huizen, in de geliefde stijl van de jaren dertig, aan de rand van Heenvliet, met uitzicht op de weilanden. Volker Wessels realiseert ze in Heerlijk Heenvliet. Het nieuwbouwproject is een schot in de roos: de helft van de huizen is al gereserveerd. Toch is er nog keuze genoeg. Kom daarom zaterdag 6 juni naar de start verkoop, in restaurant De Hoecksack in Heenvliet. Je bent daar van 11:00 tot 13:00 uur welkom.

Dat de helft van de huizen nog voor de start verkoop al is gereserveerd, heeft verschillende oorzaken. Natuurlijk spelen de lage rente en de aantrekkende economie een rol. Daarnaast zijn er al heel lang geen huizen in Heenvliet gebouwd, terwijl veel Heenvlieters daar wel behoefte aan hadden. Bovendien heeft Volker Wessels voorafgaand aan de ontwikkeling van het project goed geluisterd naar de wensen van belangstellenden. 

Heerlijk Heenvliet: vanaf 199.000 euro

Het resultaat mag er zijn: ruime en zeer energiezuinige woningen op leuke kavels, op een schitterende plek. De prijzen van de rijwoningen beginnen bij 199.000 euro. De prijzen van de nog beschikbare tweekappers (met garage) beginnen bij 318.500 euro. En een vrijstaand huis, eveneens met garage, koop je vanaf 395.000 euro. Deze prijzen zijn vrij op naam. Alle woningen beschikken over flinke tuinen en je kunt via allerlei aanpassingen, zoals een dakkapel of uitbouw, er nog meer je eigen huis van maken.

> Start verkoop Heerlijk Heenvliet: zaterdag 6 juni
> Tijd: 11:00-13:00 uur.
> Locatie: Markt 9, Heenvliet (restaurant De Hoecksack).
> www.heerlijkheenvliet.nl.