Sluit icoonTerug icoon

Zaterdag 6 juni: start verkoop fase 8 Het Land

wo 3 juni 2015 - Herenhuizen en verschillende typen twee-onder-één-kapwoningen in stijl jaren dertig

Weer een start verkoop in nieuwbouwwijk Het Land in Spijkenisse. Zaterdag 6 juni gaat fase 8 van dit succesvolle project in verkoop. Het gaat om herenhuizen en tweekappers in verschillende uitvoeringen. De start verkoop vindt plaats in het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse. Je bent daar tussen 12:30 en 14:00 uur welkom.

Dura Vermeer realiseert in deze fase 26 woningen. De meeste komen aan een park en krijgen een zonnige, diepe tuin. Behalve uit herenhuizen (rij- en hoekwoningen) bestaat deze fase uit vijf verschillende typen twee-onder-één-kapwoningen, waarvan er maar liefst vier nieuw zijn voor Het Land. De herenhuizen hebben een woonoppervlak van circa 140 vierkante meter en beschikken over drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder. De tweekappers variëren in woonoppervlak van circa 155 tot ongeveer 170 vierkante meter. Ook in deze huizen heb je drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder. Verder is je tuin zo groot, dat er ruimte is voor meerdere zitplekken én voor twee parkeerplaatsen op eigen grond. De tweekappers van het type F zijn nog een maatje groter. In deze huizen heb je standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping, een vrij indeelbare zolder, twee parkeerplaatsen op eigen grond en een riante garage. De prijzen van de herenhuizen beginnen bij 259.500 euro, die van de tweekappers bij 327.500 euro. Deze prijzen zijn vrij op naam.

Geliefde jaren dertig architectuur

Hoewel fase 8 dus nieuw aanbod bevat dat elders in Het Land niet voorkomt, krijgen ook deze huizen de geliefde uitstraling van de jaren dertig. Met onder meer lange dakoverstekken, witte kozijnen, warme kleuren en sfeervolle geveldetailleringen. Die architectuur, in combinatie met het vele groen in de wijk, geeft je meteen het gevoel dat je in Het Land thuiskomt. De wijk omarmt je. Dat is wat er gebeurt als de architectuur ‘klopt’.

Het Land: eigen inbreng, zelf de regie

Dit thuisgevoel wordt nog versterkt doordat je in Het Land je huis op allerlei manieren naar je hand kunt zetten. Je bepaalt zelf de indeling en kunt er met allerlei opties, zoals een uitbouw of een dakkapel, helemaal jouw huis van maken.

Ook nog woningen uit fase 7

Behalve het nieuwe aanbod van fase 8, zijn in Het Land ook een beperkt aantal woningen uit fase 7 beschikbaar. Het gaat om twee tweekappers (van 147 en 170 vierkante meter) en een vrijstaand huis (met een oppervlakte van 168 vierkante meter). De prijzen van de tweekappers zijn 369.600 en 409.500 euro (v.o.n.). Voor het vrijstaande huis betaal je 459.500 euro (v.o.n.). Deze woningen zijn inmiddels in aanbouw en worden eind dit jaar of begin 2016 opgeleverd.

Ligging: tussen Oude Maas en stadscentrum

Bijzonder aan Het Land is daarnaast de ligging, tussen de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je shoppen, lekker uit eten of naar het schitterende nieuwe theater van Spijkenisse, dan kan dat om de hoek. En als je op zoek bent naar rust en ruimte, wat is er dan mooier dan even bijkomen op een bankje, aan de gestaag stromende rivier die praktisch aan je achtertuin grenst?  

> Start verkoop Het Land, fase 8: zaterdag 6 juni.
> Tijd: 12:30-14:00 uur.
> Locatie: Hongerlandsedijk 1, Spijkenisse (Elementenhuis).
> www.hetlandspijkenisse.nl.