Sluit icoonTerug icoon

Heerlijk Heenvliet is nu al een schot in de roos

di 14 april 2015 - Schitterende nieuwbouwhuizen in jaren dertig stijl, met uitzicht op de weilanden

Riante rijwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen, in de geliefde stijl van de jaren dertig, aan de rand van Heenvliet, met uitzicht op de weilanden. Volker Wessels realiseert ze in Heerlijk Heenvliet. Het nieuwbouwproject is een schot in de roos. Hoewel de verkoop in mei start, is bijna de helft van de huizen al voorgereserveerd. Tijdens de Wooninformatiemarkt, op dinsdag 21 april in Theater De Stoep in Spijkenisse, krijg je alle informatie.

Er zijn verschillende oorzaken voor het succes. Aan de ene kant zijn er al heel lang geen huizen in Heenvliet gebouwd, terwijl veel Heenvlieters daar wel behoefte aan hadden. Daarnaast heeft Volker Wessels voorafgaand aan de ontwikkeling van het project goed geluisterd naar de wensen van belangstellenden. 

Nog geen twee ton

Het resultaat mag er zijn: ruime en zeer energiezuinige woningen op leuke kavels, op een schitterende plek. De prijzen van de rijwoningen beginnen net onder de twee ton. De prijzen van de tweekappers (met garage) beginnen bij 295.000 euro. En een vrijstaand huis, eveneens met garage, koop je vanaf 395.000 euro. Deze prijzen zijn vrij op naam. Alle woningen beschikken over flinke tuinen en je kunt via allerlei aanpassingen, zoals een dakkapel of uitbouw, er nog meer je eigen huis van maken.

Mooier wonen

Volker Wessels werkt in Heenvliet samen met Thekla van der Weerd, een financieel adviseur uit buurdorp Geervliet. Zij is op de hoogte van alle ins en outs van het project en kent veel mensen in Heenvliet. Dat zorgt voor korte lijnen tussen klant en ontwikkelaar. “Veel klanten die ik spreek, gaan mooier en ook nog eens goedkoper wonen”, zegt ze. “Dat heeft te maken met de gunstige rente en de lage energielasten in deze huizen.”

> Informatie over Heerlijk Heenvliet krijg je op de Wooninformatiemarkt, op dinsdag 21 april in Theater De Stoep in Spijkenisse (aanvang: 19.30 uur). Stand: Volker Wessels.
> www.heerlijkheenvliet.nl.