Sluit icoonTerug icoon

De Rabobank geeft antwoord op je financiële vragen

di 14 april 2015 - Op zoek naar een huis? Ga in gesprek met adviseurs tijdens Wooninformatiemarkt

Hoe zit het met de financiering van een verbouwing? Krijg je eigenlijk wel een hypotheek als je bijvoorbeeld 55 of 60 jaar bent? En kun je een huis kopen als je een restschuld hebt? Als je op zoek bent naar een huis, komen allerlei vragen aan de orde. Tijdens de Wooninformatiemarkt, op dinsdag 21 april in Theater De Stoep in Spijkenisse, geeft een adviseur van de Rabobank antwoorden op deze en andere financiële vragen.

Dat gebeurt tijdens een presentatie in de kleine zaal van het theater. Behalve over allerlei financiële vragen gaat die presentatie ook over het online hypotheekdossier van de Rabobank. Daarin kun je als klant zelf je gegevens invoeren. Ook krijg je via deze tool snel antwoord op allerlei vragen, bijvoorbeeld over wat je kunt lenen, wat je nodig hebt om een hypotheek aan te gaan, en wat je straks per maand betaalt. 

Nog betere adviezen

Het online hypotheekdossier is ook erg praktisch als je een adviesgesprek met een adviseur van de bank aangaat. Met de informatie uit dit online dossier kan hij of zij dat gesprek goed voorbereiden en je nog beter adviseren. 

Vrijblijvend in gesprek met adviseurs Rabobank

De Rabobank verzorgt tijdens de Wooninformatiemarkt niet alleen een presentatie. Adviseurs van de bank zijn ook aanwezig op de beursvloer zelf. Als je op zoek bent naar een huis, kun je vrijblijvend en oriënterend met hen in gesprek. Onder meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis.

> Adviseurs van de Rabobank zijn aanwezig op de Wooninformatiemarkt, op dinsdag 21 april in Theater De Stoep in Spijkenisse (aanvang 19.30 uur). De presentatie in de kleine zaal begint rond 20.00 uur. Er is ook een presentatie over de nieuwe starterslening van de gemeente Nissewaard.
> www.rabobank.nl/hypotheken.