Sluit icoonTerug icoon

Zelfbouwkavels op diverse pekken in Nissewaard

di 14 april 2015 - Gemeente presenteert aanbod kavels in Hekelingen, Spijkenissen en Zuidland

Zelf je huis bouwen. Het komt steeds vaker voor in Nederland. Steeds meer mensen willen niet afhankelijk zijn van wat anderen bedenken. Zij willen zelf de grootte, indeling en uitstraling van hun huis bepalen. In Nissewaard kan dit op verschillende plekken: in Maaswijk, Waterland, aan de rand van Hekelingen en in Zuidland. De gemeente presenteert de kavels tijdens de Wooninformatiemarkt, op dinsdag 21 april in Theater De Stoep. 

De grootste zelfbouwlocatie van Nissewaard is Heer&Meester, aan de rand van Hekelingen. Daar biedt de gemeente kavels aan met een gemiddelde omvang van 1.000 vierkante meter. Zelfs de kleinste kavels in dit plan zijn met 700 vierkante meter riant. De prijs is 454 euro per vierkante meter, inclusief BTW.

Waterland en Maaswijk

Is Heer&Meester een aaneengesloten gebied met kavels, in Waterland en Maaswijk gaat het om kavels op verschillende plekken. In Waterland liggen de kavels aan de Gaddijk, in Maaswijk betreft het bouwgrond aan de Drogendijk en de Schaffelaarweg. Het gaat in totaal om negen kavels, van 470 tot 1.302 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 213.263  tot 590.783 euro inclusief BTW.

Kavels in Zuidland

Ook in Zuidland, in nieuwbouwproject Kreken van Nibbeland, heeft de gemeente bouwkavels beschikbaar. De oppervlaktes variëren van 300 tot 1.000 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 165.000 euro, inclusief BTW.

> De gemeente Nissewaard is met haar kavelaanbod aanwezig op de Wooninformatiemarkt, op dinsdag 21 april in Theater De Stoep in Spijkenisse (aanvang 19.30 uur).