Sluit icoonTerug icoon

Makelaars met aanbod op Wooninformatiemarkt

di 14 april 2015 - Behalve woningaanbod (koop en huur) ook aankoop- en verkoopadvies

Alles over wonen in Nissewaard. Je vindt het op de Wooninformatiemarkt, op dinsdag 21 april in Theater De Stoep in Spijkenisse. Zeker vier makelaars zijn op deze woonbeurs aanwezig met zowel nieuwbouw als bestaande bouw in Nissewaard. En natuurlijk met adviezen.

Het gaat om Ooms, Kompas en Toussaint & Van Wijk. De makelaars staan verspreid over de beursvloer, met woningaanbod voor alle doelgroepen: starters, gezinnen en ouderen. Veel (betaalbare) eengezinswoningen uiteraard, maar ook appartementen en tweekappers, zowel nieuw als bestaand. Behalve over hun aanbod kun je met de makelaars in gesprek over tips om je huis sneller te verkopen, taxaties, adviezen over het verhuren van je woning, en adviezen voor het kopen of huren van een huis. 

Beide benen op de grond

“Mensen vergeten wel eens dat ze een makelaar ook kunnen inschakelen als ze een huis willen kopen of huren”, zegt Gerbert Schreurs, woningmarktspecialist en organisator van de Wooninformatiemarkt. “Terwijl dat vaak heel verstandig kan zijn. Soms vinden mensen een huis zo geweldig, dat ze niet meer nuchter nadenken. Een makelaar is een professional en houdt hen dan met beide benen op de grond. Hij of zij kijkt kritisch en stelt de juiste vragen, zodat zij niet de hoofdprijs betalen. Dat kan bij een koophuis duizenden euro’s schelen.”