Sluit icoonTerug icoon

Hypotheekvoorwaarden ING onafhankelijk beoordeeld met 5 sterren

vr 24 november 2023 - Ga op de Woonmarkt met adviseurs in gesprek over de voordelen

Heb jij een nieuwbouwwoning op het oog? Dan komt al gauw de vraag of je die woning kunt betalen, om de hoek kijken. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 28 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, kun je hierover met hypotheekadviseurs van ING in gesprek. Goed om te weten: de hypotheekvoorwaarden van ING zijn door het onafhankelijke Moneyview bekroond met 5 sterren! En ... ING is als financiële partner nauw verbonden aan het Spijkenisser nieuwbouwproject Stella Nova, waarvan op de Woonmarkt fase 3 in verkoop gaat.

Rentekortingen, vaste hypotheekadviseur, meerwerk 100 procent meefinancieren

Kies je voor een woning in de derde fase van Stella Nova en ga je voor je hypotheek met ING in zee, dan profiteer je van verschillende voordelen. Zo heb je binnen vijf dagen zekerheid over de vraag of je de woning van jouw keuze kunt betalen en kun je eventueel meerwerk voor 100 procent meefinancieren. Daarnaast betaal je 0,15 procent minder rente dankzij de duurzaamheidskorting. Verder heb je een vaste hypotheekadviseur die alles over het project weet. En kies je voor een betaalrekening bij ING, of héb je die al en gebruik je 'm regelmatig? Dan mag je rekenen op een extra rentekorting van 0,25 procent. Dat scheelt aanmerkelijk in je woonlasten! Op de Woonmarkt kun je met zowel het verkoopteam van Stella Nova als hypotheekadviseurs van ING in gesprek.

Nog meer voordelen hypotheek ING

Maar een nieuwbouw hypotheek bij ING kent meer pluspunten. Zo is de hypotheekofferte (tijdelijk) maar liefst 12,5 maand geldig, zonder extra kosten. Dat betekent dat je ruim een jaar zekerheid hebt over jouw nieuwbouwhypotheek en blijft profiteren van de rente die in je offerte staat. En wordt het nieuwbouwproject geannuleerd nadat je de hypotheekofferte hebt geaccepteerd? Dan betaal je geen kosten voor het annuleren van de hypotheekofferte. Dat geldt ook als de koop om een andere reden niet doorgaat, zoals bijvoorbeeld echtscheiding, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. In sommige gevallen betaal je wel annuleringskosten.

  • Woonmarkt Nissewaard: dinsdag 28 november 2023.
  • Tijd: 19:30-21:30 uur.
  • Locatie: Theater de Stoep, Theaterplein 1, Spijkenisse.
  • Naar meer informatie over de Woonmarkt Nissewaard.
  • Naar de Woonmarkt? Voorkom dat je in de rij staat. Download of print hier je gratis ticket en loop meteen door.