Nieuw en exclusief aanbod in nieuwbouwwijk Het Land

di 14 april 2015 - Jaren dertig architectuur, veel eigen inbreng, kwaliteit en uitstraling en ideale ligging

Riante huizen met flinke tuinen, veel variatie en aantrekkelijke prijzen. Allemaal factoren die bijdragen aan het succes van nieuwbouwproject Het Land in Spijkenisse. Maar er zijn nog andere aanjagers van dat succes: de fantastische ligging tussen het stadscentrum en de Oude Maas, en de geliefde jaren dertig architectuur. In juni start de verkoop van weer een nieuwe fase in Het Land. Tijdens de Wooninformatiemarkt, op dinsdag 21 april in Theater De Stoep, is meer informatie over fase 8 beschikbaar.

Fase 8 telt 26 woningen. De meeste komen aan een park en krijgen een zonnige, diepe tuin. Behalve uit rijwoningen bestaat deze fase uit vijf verschillende typen twee-onder-één-kap woningen, waarvan er maar liefst vier nieuw zijn voor Het Land. Tijdens de Wooninformatiemarkt presenteert ontwikkelaar Dura Vermeer twee van de vier nieuwe typen. De andere twee nieuwe woningtypen worden in juni tijdens de start verkoop onthuld. De prijzen zijn nog niet bekend, maar zullen vergelijkbaar zijn met de prijzen in de eerdere fases.

Geliefde jaren dertig architectuur

Hoewel fase 8 dus nieuw aanbod bevat dat elders in Het Land niet voorkomt, krijgen ook deze huizen de geliefde uitstraling van de jaren dertig. Met onder meer overhangende kappen, witte kozijnen, warme kleuren en sfeervolle geveldetailleringen. Die architectuur, in combinatie met het vele groen in de wijk, geeft je meteen het gevoel dat je in Het Land thuiskomt. De wijk omarmt je. Dat is wat er gebeurt als de architectuur ‘klopt’.

Het Land: eigen inbreng, zelf de regie

Dit thuisgevoel wordt nog versterkt doordat je in Het Land je huis op allerlei manieren naar je hand kunt zetten. Je bepaalt zelf de indeling en kunt er met allerlei opties, zoals een uitbouw of een dakkapel, helemaal jouw huis van maken.

Ligging: tussen Oude Maas en stadscentrum

Bijzonder aan Het Land is daarnaast de ligging, tussen de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je shoppen, lekker uit eten of naar het schitterende nieuwe theater van Spijkenisse, dan kan dat om de hoek. En als je op zoek bent naar rust en ruimte, wat is er dan mooier dan even bijkomen op een bankje, aan de gestaag stromende rivier die praktisch aan je achtertuin grenst?  

> Informatie over fase 8 van Het Land vind je op de Wooninformatiemarkt, dinsdag 21 april, in Theater De Stoep in Spijkenisse (van 19.30 tot 22.00 uur).
> www.hetlandspijkenisse.nl.De foto's zijn van eerdere fases in Het Land.