Sluit icoonTerug icoon

Weer nieuw aanbod in Kreken van Nibbeland

di 14 april 2015 - Driekappers, tweekappers en vrijstaande huizen in Zuidland binnenkort in verkoop

Een brede school, diverse speelplekken, voorzieningen als winkels, zorg, openbaar vervoer, een sportschool en sportverenigingen, en het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse. Je vindt het allemaal in de directe omgeving als je in de Kreken van Nibbeland in Zuidland woont. In deze nieuwbouwwijk wonen inmiddels veel jonge gezinnen en er komen steeds nieuwe woningen bij. Op de Wooninformatiemarkt, op dinsdag 21 april in Theater De Stoep in Spijkenisse, krijg je informatie over het nieuwste aanbod en kun je je daarvoor inschrijven. 

Ontwikkelaar Volker Wessels gaat met dat nieuwste aanbod, fase III, nog voor de zomer in verkoop. Het bestaat onder meer uit riante drie-onder-één-kap woningen, met de mogelijkheid je huis met 2,40 meter uit te bouwen. De prijzen van deze huizen beginnen bij 195.000 euro. Daarnaast krijgt de nieuwste fase ook tweekappers (vanaf 299.000 euro) en vrijstaande huizen (vanaf 374.500 euro). Alle deze prijzen zijn vrij op naam.

Kreken van Nibbeland: uitbreidingsmogelijkheden

Ook bij de tweekappers en vrijstaande huizen heb je verschillende uitbreidingsmogelijkheden, zoals een uitbouw, een garage of een dakkapel. En is het budget daarvoor nu nog niet toereikend? Geen probleem. Bij de bouw kan nu al rekening worden gehouden met toekomstige uitbreidingen, zodat die later gemakkelijker te realiseren zijn. Bijvoorbeeld door alvast de heipalen te slaan.

Wijk krijgt vorm

De wijk blijft ondertussen gestaag groeien. Binnenkort start Volker Wessels met de bouw van negen woningen aan een waterpartij. Ook de plek rondom het speelterrein wordt op dit moment verder afgebouwd. Als je daar woont, kun je vanuit je keuken je kinderen buiten zien spelen. De huizen aan de speelplek zijn allemaal al verkocht. Van de woningen aan het water is één vrijstaand huis nog beschikbaar. De prijs: 384.500 euro (v.o.n.).

> Informatie over het nieuwste aanbod in De Kreken van Nibbeland krijg je op de Wooninformatiemarkt, op dinsdag 21 april in Theater De Stoep in Spijkenisse (aanvang: 19.30 uur). Daar kun je je ook inschrijven, dan blijf je op de hoogte. Stand: Volker Wessels.
> www.krekenvannibbeland-bernisse.nl.