Nu ook fraaie eengezinswoningen te huur in BernissePark

vr 13 september 2019 - Rij- en hoekwoningen in sfeervol buurtje in Zuidland. Huurprijzen vanaf 1.075 euro

Fraaie eengezinswoningen in een dorps buurtje, nabij weidse polders en natuur. Ze zijn op dit moment te huur in nieuwbouwproject BernissePark in Zuidland. Het gaat om 16 hoek- en tussenwoningen met huurprijzen van 1.075 tot 1.175 euro per maand. De bouw vordert. De huurwoningen worden eind dit jaar opgeleverd.

Nieuwbouw huurwoningen in Bernissepark

De woningen (type Koetsier) zijn met woonoppervlaktes van 133 vierkante meter zeer ruim. Enkele woningen, met een sierlijke tuitgevel, zijn nog iets groter: 138 vierkante meter. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping, een ruime zolder, een fijne tuin en standaard een berging in die tuin heb je ruimte genoeg. De woningen worden opgeleverd met een complete keuken, een fraaie badkamer en een gasgestookte combiketel. Op funda.nl staat het actueel beschikbare huuraanbod. De verhuur verloopt via makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk: 0181-619888. Voor meer informatie en alle specificaties over de huurwoningen kun je de brochure raadplegen. 

Bekijk hier een promotiefilmpje over BernissePark, waar ook koopwoningen worden gebouwd. Die zijn inmiddels allemaal verkocht: 

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast BernissePark ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openluchtzwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied De Bernisse. En je kinderen kunnen straks om de hoek naar de kinderopvang of naar school. BernissePark verrijst pal naast brede school De Vlasbloem