Sluit icoonTerug icoon

Ontwerpbureau Ziggurat laat woningontwerpen 'kloppen'

di 12 april 2016 - Zelfbouw door een architect. Op Woonmarkt Nissewaard krijg je tekst en uitleg

Je kunt je droomhuis op een zelfbouwkavel natuurlijk door een catalogusbouwer laten bouwen. Maar je kunt ook een architect aan het werk zetten. Hoe dat precies werkt, kom je zaterdag 16 april te weten tijdens de Woonmarkt Nissewaard. Ontwerpbureau Ziggurat uit Heenvliet is namelijk aanwezig op het kavelplein, waar je ook het aanbod van kavels in Nissewaard vindt. De Woonmarkt vindt plaats in Theater de Stoep en duurt van 11:00 tot 15:00 uur. 

"Alles begint met een idee dat vorm krijgt in het creatieve proces van ontwerpen", aldus Esther Odijk van Ziggurat. "Naadloos kloppend met de cultuurhistorische kwaliteiten van de omgeving en de bouwkundige plannen. Creativiteit en techniek moeten elkaar dus steeds onderweg ontmoeten en omhelzen. Alleen zó ontstaat het perfecte ontwerp. Wij laten die puzzelstukjes op elkaar aansluiten en streven naar woningontwerpen die 'kloppen'."

Woondromen realiseren

Ziggurat bestaat uit bouwkundige en creatieve ontwerpers en architecten die niets liever doen dan je woondromen realiseren met prachtige en praktische woningen. Van woningen en monumenten tot zorgboerderijen en utiliteitsbouw. Opgericht in 2000 door Richard Ariëns, is Ziggurat uitgegroeid tot een ontwerpbureau dat design, techniek en bouwkunde moeiteloos laat samensmelten. "Want alles wat wij ontwerpen, moet ook gewoon gebouwd kunnen worden", aldus Odijk. Behalve woningen bouwt en verbouwt Ziggurat ook zorgboerderijen, monumenten en bijvoorbeeld kantoren. Duurzaam, energiebewust en met oog voor detail.