Sluit icoonTerug icoon

Toussaint + Van Wijk blijft ook in nieuw kantoor groeien

di 12 april 2016 - Makelaarskantoor komt naar Woonmarkt met bestaand aanbod en nieuwbouw

Het gaat goed met de woningmarkt, en dat merken ze bij makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk. Het bedrijf groeide vorig jaar zelfs uit zijn jasje en moest zijn vertrouwde kantoor aan het Noordeinde verlaten voor een vier keer zo groot kantoor aan de Jan Campertlaan. In 2007 gingen Sander Toussaint en Suzette van Wijk van start. Inmiddels telt het makelaarskantoor tien werknemers. En de rek is er nog niet uit.

Toussaint + Van Wijk 'doet' behalve woningen ook bedrijfspanden. In beide gevallen gaat het om verkoop, aankoop en verhuur. Het brede spectrum dus, al is het werkgebied van de woningen kleiner dan dat van de bedrijfspanden. Als woningmakelaar is Toussaint + Van Wijk vooral actief in Nissewaard en directe omgeving, als makelaar voor bedrijfspanden is het bedrijf actief van noordelijk Zeeland tot de zuidkant van Rotterdam. Op de Woonmarkt Nissewaard zal het kantoor zijn woningaanbod presenteren. Daar zit ook een interessant nieuwbouwproject bij: fase 3 van project Zoetemanring in Zuidland. 

Woningen voor expats

Behalve voor de 'gewone' markt werkt het makelaarskantoor ook voor de expat-markt. Expats die werkzaam zijn in (bijvoorbeeld) de haven, kunnen bij Toussaint + Van Wijk volledig gestoffeerde en gemeubileerde woningen tijdelijk huren.

Tegen de stroom in

Het bedrijf startte in 2007, kort voordat de crisis uitbrak. Tegen de stroom van de crisisjaren in, groeide Toussaint + Van Wijk gestaag. In het afgelopen jaar volgde een groeispurt. Zo is Toussaint + Van Wijk actief als geen ander.