Zoek je een huis in Nissewaard? Kom dan naar de Woonmarkt

zo 6 oktober 2019 - Di 12 nov, Theater de Stoep: nieuwbouw, zelfbouw, advies notaris, financieel advies

Het actuele nieuwbouwaanbod in Nissewaard, het laatste aanbod van zelfbouwkavels en bestaand woningaanbod. Je vindt het allemaal op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november in Theater de Stoep in Spijkenisse. Behalve over nieuwe fases van actuele projecten krijg je op de Woonmarkt ook informatie over nieuwe nieuwbouwprojecten in Nissewaard.

Nieuwbouw, zelfbouw, financieel advies en advies van de notaris

Tijdens de Woonmarkt Nissewaard wordt niet alleen woningaanbod gepresenteerd. Je kunt er ook financieel advies krijgen. Zo kun je een inschatting laten maken van wat je maximaal kunt lenen. Ook kun je je laten adviseren over wat voor jou verstandiger is: kopen of huren. Verder kun je in gesprek met een notaris, bijvoorbeeld over wat je allemaal moet regelen als je gaat samenwonen. De gemeente geeft informatie over de starterslening en over zelfbouwkavels.

Presentatie in kleine zaal 

De Woonmarkt Nissewaard is geopend van 19.30 tot 21.30 uur. De toegang is gratis. Rond 20.30 uur is er een presentatie in de kleine zaal van het theater. Het onderwerp moet nog worden bepaald, maar de presentatie gaat waarschijnlijk over een van de nieuwste nieuwbouwprojecten. Theater de Stoep is te vinden aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. Pal naast de Stoep kun je in een grote parkeergarage (Gorsstraat 22) je auto kwijt.

Meer informatie elders op deze website

In de aanloop naar het evenement vind je op de Woonmarktpagina op deze website steeds meer informatie, onder andere over de nieuwbouwprojecten die op de Woonmarkt gepresenteerd worden.