Sluit icoonTerug icoon

Zoek je een huis in Nissewaard? Kom dan naar de Woonmarkt

zo 6 oktober 2019 - Di 12 nov, Theater de Stoep: nieuwbouw, zelfbouw, advies notaris, financieel advies

Het actuele nieuwbouwaanbod in Nissewaard, de zelfbouwkavels die op dit moment beschikbaar zijn en informatie over de starterslening. Dat en meer is te vinden op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november in Theater de Stoep in Spijkenisse. Behalve over nieuwe fases van bestaande projecten krijg je op de Woonmarkt ook informatie over een nieuw project: Schoener, in De Haven Spijkenisse.

Nieuwbouw, zelfbouw, financieel advies en advies van de notaris

Tijdens de Woonmarkt Nissewaard wordt niet alleen woningaanbod gepresenteerd. Je kunt er ook financieel advies krijgen. Zo kun je een inschatting laten maken van wat je maximaal kunt lenen. Ook kun je je laten adviseren over wat voor jou verstandiger is: kopen of huren. Verder kun je in gesprek met een notaris, bijvoorbeeld over wat je allemaal moet regelen als je gaat samenwonen. Ook kom je te weten wat een makelaar allemaal voor jou kan betekenen als je een huis wilt kopen of verkopen. De gemeente is aanwezig met informatie over de starterslening en over het actuele aanbod zelfbouwkavels.

Van 19.30 tot 21.30 uur. Parkeren in parkeergarage

De Woonmarkt is geopend van 19.30 tot 21.30 uur. De toegang is gratis. Rond 20.30 uur is er in de kleine zaal van het theater een presentatie over een van de nieuwbouwprojecten op de Woonmarkt: Stella Nova in Sterrenkwartier. Theater de Stoep is te vinden aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. Pal naast het theater kun je in een grote parkeergarage (Gorsstraat 22) je auto kwijt.

Meer informatie elders op deze site

Meer informatie over de Woonmarkt Nissewaard is te vinden op www.nissewaardwoont.nl/woonmarkt. Daar is onder meer een overzicht te vinden van de nieuwbouwprojecten op de Woonmarkt.