Sluit icoonTerug icoon

Presentaties nieuw woningaanbod in kleine zaal theater

do 23 november 2023 - Woonmarkt Nissewaard: nieuwbouw, bestaande bouw, financieel advies

Tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 28 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, gaat in twee nieuwbouwprojecten nieuw woningaanbod in verkoop! Het gaat om fase 3 van nieuwbouwproject Stella Nova in Spijkenisse en om fase 2 van nieuwbouwproject Centrumpoort, ook in Spijkenisse. Stella Nova fase 3 bestaat uit rijwoningen voor starters, grote hoek- en tussenwoningen en twee- en drie-onder-één-kapwoningen. Centrumpoort fase 2 omvat appartementen. Over beide nieuwe fases krijg je in de kleine zaal van het theater een korte presentatie (vanaf 20:00 uur), waarna je met de aanbieders in gesprek kunt, eveneens in de kleine zaal. De presentaties worden ingeleid door wethouder Jan-Willem Mijnans. 

Woonmarkt: verkoopstarts in kleine zaal, andere stands in foyer

Moet je voor Stella Nova en Centrumpoort dus in de kleine zaal van het theater zijn, al het andere aanbod is te vinden in de foyer. Het gaat om nog beschikbaar nieuwbouwaanbod in diverse projecten, doorkijkjes naar nieuwbouwontwikkelingen die eraan komen, informatie over bestaand woningaanbod en informatie over de starterslening van de gemeente. Verder kun je bij de stands van Rabobank en ING financieel advies krijgen. 

  • Lees hier meer over Stella Nova, fase 3.
  • Lees hier meer over Centrumpoort, fase 2.

Veel deelnemers Woonmarkt

Tijdens voorgaande edities van de Woonmarkt Nissewaard waren álle stands te vinden in de foyer van het theater. Deze keer zijn er echter zo veel deelnemers (dertien!), dat daar te weinig plek was. Om die reden wordt het podium van de kleine zaal als extra ruimte benut, in combinatie met korte presentaties (vanaf 20:00 uur). De Woonmarkt Nissewaard is van 19:30 tot 21:30 uur gratis toegankelijk. Theater de Stoep is te vinden aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. 

  • Woonmarkt Nissewaard: dinsdag 28 november 2023.
  • Tijd: 19:30-21:30 uur.
  • Locatie: Theater de Stoep, Theaterplein 1, Spijkenisse.
  • Naar de pagina over de Woonmarkt Nissewaard.
  • Naar de Woonmarkt? Voorkom dat je in de rij staat. Download of print hier je gratis ticket en loop meteen door.

Tijdens de Woonmarkt Nissewaard op dinsdag 28 november gaat in de kleine zaal van het theater in twee nieuwbouwprojecten een nieuwe fase in verkoop. Het gaat om fase 3 van Stella Nova (Spijkenisse, grondgebonden woningen) en om fase 2 van Centrumpoort (Spijkenisse, appartementen). Over beide ontwikkelingen krijg je een korte presentatie, waarna je met de aanbieders in gesprek kunt, ook in de kleine zaal. Wethouder Jan-Willem Mijnans leidt de presentaties in.