Kreken van Nibbeland, fase III

Zuidland
Tweekappers
€ 339.500 (v.o.n.)
141 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Een brede school, diverse speelplekken, voorzieningen als winkels, zorg, openbaar vervoer, een sportschool en sportverenigingen, en het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse. Je vindt het allemaal in de directe omgeving als je in de Kreken van Nibbeland in Zuidland woont. In deze nieuwbouwwijk wonen inmiddels veel jonge gezinnen, onder meer afkomstig uit diverse steden in de Randstad. Op dit moment zijn in fase III nog twee tweekappers beschikbaar.

Deze nog beschikbare tweekappers hebben een woonoppervlakte van 141 vierkante meter en kosten 339.500 euro (v.o.n.). De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en worden opgeleverd met een fraaie badkamer. De woningen liggen ideaal op de zon en hebben diepe tuinen. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

Extra (slaap)kamers op vrij indeelbare zolder

Kenmerkend voor de tweekappers in fase III is de riante woonkamer met grote keuken, waarin een kookeiland centraal kan staan. En via openslaande deuren naar je tuin geniet je optimaal van je vrijheid. Op de ruime eerste verdieping beschik je over drie slaapkamers en een grote badkamer. Verder heb je ook een vrij indeelbare zolder, waar je met gemak twee slaapkamers kunt realiseren. 

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp, dat tegelijkertijd groot genoeg is voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Zo vind je er een brede school, diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool en diverse sportverenigingen. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse.