Het Land, fase 14

Spijkenisse
Tweekappers en villa
Prijzen worden later bekend gemaakt
Oppervlaktes nog niet bekend

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Tien twee-onder-één-kap woningen, zes geschakelde tweekappers én een vrijstaande villa. Allemaal in de geliefde stijl van de jaren dertig. Je vindt ze straks in fase 14 van nieuwbouwproject Het Land in Spijkenisse. Het Land is een schitterende gezinswijk, waar kinderen nog ouderwets op straat kunnen spelen. Terwijl het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, restaurants en zijn schitterende theater, dichtbij is. Alle woningen in fase 14 zijn gasloos en energieneutraal. Ze gaan binnenkort in verkoop.

Het Land, fase 14: riant wonen met achtertuin aan het water

De zeventien woningen van fase 14 worden heel riant en hebben een brede én diepe achtertuin aan het water van het Vier Werelden Park. Een vlonder biedt je de mogelijkheid om echt aan dat water te zitten. Aan de voorkant heb je ook een tuin. Daar komt bovendien een groenzone. Koop je een tweekapper of de vrijstaande villa, dan heb je voldoende ruimte om je auto op eigen terrein te parkeren. Ga je in een van de andere woningen wonen, dan kun je in het openbaar gebied je auto kwijt. 

Energieneutraal en gasloos wonen in Spijkenisse

De woningen in fase 14 van Het Land worden bijzonder duurzaam en energiezuinig. De EPC-waarde - een getal dat uitdrukt hoe energiezuinig een huis is - wordt 0. Dat betekent dat deze woningen, bij normaal verbruik, energieneutraal zijn. Ter vergelijking: de wettelijke eis voor nieuwbouw is op dit moment een EPC van 0,4. Met een EPC van 0 presteren de woningen van fase 14 dus een stuk beter. Hoe dat kan? Onder meer door warmte- en koudeopslag in de grond, zonnepanelen op de daken, een uitstekende isolatie en meer. Uiteraard worden de woningen gasloos.

Start verkoop binnenkort

De woningen van fase 14 gaanbinnenkort in verkoop. De start van de bouw staat gepland voor het derde kwartaal (2019). De oplevering volgt ongeveer een jaar later.